Despre noi

Jaluzele integrate în panoul de sticlă

TGP şi ScreenLine®

Jaluzelele moderne produse de TGP utilizează sistemele integrate ScreenLine pentru funcționare sigură în panoul de sticlă termoizolantă (termopan).

Jaluzelele integrate reprezintă o soluție eficientă pentru reglarea luminii și căldurii din casă sau birou și nu compromit eficienţa termică a panoului termopan.

Toate produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, având design modern și excelență tehnică, fiind potrivite pentru proiecte de prestigiu.

Branduri partenere

Cerapixel

Combinand cea mai buna tehnologie de sticla printata cu vasta experienta in prelucrarea sticlei a producatorului TGP, a rezultat marca Cerapixel.

Despre noi

Aplicaţii

Rezidențiale

Jaluzelele destinate utilizării casnice sunt disponibile cu lamele de 12,5 mm (pentru jaluzele orizontale) sau de 14 mm (pentru jaluzelele plisate) fiind integrate în panourilor termopan cu spaţiul interior de 20-22 mm.

 

Comerciale

Jaluzelele comerciale sunt construite pentru a rezista la folosirea într-un mediu solicitant şi sunt disponibile fie cu lamele 12,5mm sau 16mm (pentru jaluzele orizontale), fie cu lamele de 14mm sau 20mm (pentru jaluzelele plisate). Aceste jaluzele sunt făcute pentru panourile termopan cu spaţii interioare de 20 mm, 22 mm, 27 mm, 29 mm şi 32 mm.
Jaluzelele rulou sunt disponibile numai pentru panourile termopan cu spatiul interior de 27 mm.